Keltská mořská sůl vs stolní sůl

Přehled minerálních látek obsažených v Keltské mořské soli a v obyčejné stolní soli

Prehled minerálních látek obsažených v Keltské morské soli a v obycejné stolní soli

Keltská mořská sůl: sůl, která je těžená ručně a podle tradičního způsobu ve slaništích z jílu ve Francii.

Není chemicky upravována ani čištěna. Nic není doplněno ani odebráno.. Vysoušena na slunci a větru, proto je lehce vlhká, 6 až 10 % tvoří voda.

Jmenované elementy v Keltské mořské soli se ve stejném složení nacházejí v krevní plazmě zdravého člověka.

Symptomy a onemocnění často vznikají nedostatkem jednoho nebo více elementů.

Čištěná jedlá sůl: sůl, která je těžená v solných dolech nebo ze země.                   Ve výrobnách je tato sůl zbavena všech elementů. Jód a látky proti spékání jsou přidány, ale dokonce i MSG  (životunebezpečný a velmi karcinogenní monosodium glutamát) nebo cukr!

Vysoký obsah NaCL (chlorid sodný) v jedlé soli je častou příčinou onemocnění a zvýšeného krevního tlaku. Vzhledem k novým zjištěním, že i cukr velmi zvyšuje krevní tlak, mohl by to být další důvod proč obyčejná sůl takto na člověka působí. Keltská mořská sůl obsahuje nejnižší množství NaCl ze všech solí a její zdravotní účinky navíc velmi podporují všechny funkce organismu.

Vzhledem k tomu, že Keltská mořská sůl je naprosto přírodní produkt, mohou se hodnoty obsažených minerálů lehce lišit podle ročního období, větru a místa těžby I skladování.

Advertenties

One thought on “Keltská mořská sůl vs stolní sůl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s